• Català
  • Español
  • English
La Cova. Lloc de pelegrinatge i culte
Visites i pelegrinatge
Pont sobre el Cardener

El pas de Sant Ignasi per Manresa, l’experiència que hi visqué i el relleu que va tenir en la biografia del Sant i la història de la Companyia de Jesús han fet de Manresa i de la Cova de Sant Ignasi un lloc d’interès per a molts visitants. La Cova de Sant Ignasi disposa de diversos serveis per acollir tots aquests visitants, tant si realitzen un pelegrinatge de tipus espiritual, com si desitgen conèixer el patrimoni històric, cultural i artístic de la Cova.


Museu i àudiovisual

Un àudiovisual de 12 minuts fa una introducció sobre la vida de Sant Ignasi i el missatge jesuític. El museu, dividit en tres sales, conté pintures del segle XVII amb la vida de sant Ignasi, les primeres reproduccions dels Exercicis Espirituals i una còpia de la seva espasa de cavaller.

Horaris

De l'1 de març al 31 d'octubre: De 10 a 13 i de 16 a 19

De l'1 de novembre al 28 de febrer: De 10 a 13 i de 15 a 18

El Santuari de la Cova de Sant Ignasi romandrà tancat l'estiu 2016: diumenges a la tarda i dilluns, del 15 juliol al 5 setembre   


Visites guiades i en grup

Per a realitzar visites guiades, cal concertar hora amb la Responsable de la Cova, la Sra. Isabel Soto.

Telèfon: +34 689 908 133

E-mail:  Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la


Preus

- Visita complerta (audiovisual, museu i cova): 5 euros

- Visita breu (30 min): 3 euros

- Grups sense visita guiada: 60 euros


Allotjament

Els pelegrinatges poden hostatjar-se al Centre d'Espiritualitat en habitacions senzilles o dobles amb bany o en habitacions de lliteres Els pelegrins i visitants poden demanar l’atenció espiritual d’un sacerdot jesuïta.

Reserves:

Tel. +34 93 872 04 22

info@covamanresa.cat

 
Cova de St. Ignasi - Camí de la Cova s/n 08241 Manresa (Barcelona) - +34 93 872 04 22 - info@covamanresa.cat